Pokec sk plna verzia

Pokec je najväčšia komunita na Slovensku. Ideálne miesto, kde sa zoznámiť s novými ľuďmi alebo sa porozprávať so . Vyplň svoje meno a heslo pre vygenerovanie záložky. Ponúka služby katalógu firiem, bazáru, aktuality, šport, počasie, . Pokec ti umožní spoznať 30ľudí denne.


Zoznám sa s novými kamarátmi v tvojom okolí, nájdi si priateľov s rovnakými záľubami alebo skús šťastie a pozvi . Najväčší slovenský komunitný portál Pokec. Odteraz viac ako milión používateľov už aj vo vašom mobile! Dobrý deň, predám používané, zachovalé, nepoškodené, plne funkčné,. Kľúčovou zmenou v novej verzii Pokec. Redizajnovaná verzia bude fungovať na úplne novej technologickej platforme.


Plne elektrické, s kolmým štartom a autonómnym riadením. ICQ, AIM, Pokec, MySpace a ďalšie komunikačné služby, ktoré sme používali. Klinika na liečbu homosexuality je plná bolesti, mučenia a znásilnení. Modrá strecha je plná užitočných rád a inšpirácií.


Pokec vám umožní spoznať 30ľudí denne. Badoo - chat, rande a zoznámenie výberom z vyše 3miliónov ľudí. Pridajte sa k našej komunite a nájdite si nových priateľov vo Vašom okolí. Ostatné je plné reklám a efemérnych, technokratických blábolov, ktoré v. Najznámejší „chat“ na Slovensku, Pokec.


Beta verzia by mala byť spustená pre všetkých už tento týždeň.

Commenti

Post più popolari